Olej a dochucovadla
Balzamikové octy – elegance a hloubka chuti
Balzamikový ocet je tekutý klenot kuchyně. Vzniká pomalým zráním hroznového moštu a nese v sobě harmonii sladkosti, kyselosti a komplexní hloubky. Skvěle se hodí k sýrům, salátům, pečené zelenině i dezertům.
V naší nabídce najdete balzamika klasická i ochucená – například s fíky, malinami nebo medem. Pečlivě vybraná kvalita pro každého, kdo miluje jemné nuance a poctivou gastronomii.

Značky

Balsamico di jablko je nepasterovaný přírodní ocet vyráběný z redukované bio jablečné šťávy a jablečného octa z dubové kádě. Tmavý, sladkokyselý a aromatický, vhodný do salátů,...

Tříletý jablečný ocet Aceto di jablko je vyráběn tradiční fermentací z bio jablečné šťávy. Zraje tři roky v dubové kádi bez přidaných látek. Má jemnou chuť, 5% kyselinu a je...