Kuchyňské nože - Kanetsugu Seki Japan
Značka Kanetsugu Seki pochází z legendárního města Seki – srdce japonské nožířské tradice. Historie tohoto místa sahá více než 700 let zpět, do doby, kdy zde mistři kováři vyráběli meče pro slavné samuraje. Na tuto tradici dnes navazuje právě značka Kanetsugu, která kombinuje staré řemeslo s moderní technologií.
Značky

Univerzálním nožem Utility 150 mm ze série Miyabi Isshin se můžete pustit do krájení ovoce a zeleniny bez rozmačkání a deformace surovin. Zvládnete také vykosťování,...

Kuchařský nůž Chef/Gyuto s čepelí z oceli AUS-8 a délkou ostří 210 mm, ze série Miyabi Isshin je ideálním nožem pro krájení, plátkování, čištění a špikování masa,...

Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto 180 mm ze série Miyabi Isshin je určen pro krájení, plátkování, čištění a špikování masa. krájení a zpracování ovoce a...
Dědictví samurajských mečů
Kanetsugu nese jméno po mečíři Kanetsugu Naoe, který ve 14. století proslul precizní výrobou mečů s dokonalou rovnováhou a ostrostí. Stejné hodnoty dnes najdeš v každém noži této značky – harmonie, elegance a bezchybná funkčnost.
Spojení tradice a inovace
Nože Kanetsugu jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, často s použitím vícevrstvé oceli (např. VG-10 nebo damascénská ocel), což zaručuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a snadnou údržbu. Díky moderním výrobním postupům si můžeš být jistý, že v ruce držíš nástroj, který tě nikdy nezklame – a zároveň ctí řemeslný odkaz předků.