Kuchyňské nože Sekiryu Japan Knives - Sekiryu Stainles Steel 420 J2
Lehký a přesný japonský nůž Paring (130 mm) od značky Sekiryu Japan je ideální pro okrajování ovoce, zeleniny a špikování masa. Čepel z nerezové oceli 420 J2, rukojeť z topolu a...
PO-2500700
Elegantní japonský nůž Nakiri (170 mm) od značky Sekiryu Japan je ideální pomocník pro každodenní krájení zeleniny. Lehká čepel z oceli 420 J2, ergonomická topolová rukojeť a...
PO-2500200
Univerzální nůž japonského stylu, který zvládne téměř vše – od zeleniny po maso. Elegantní, ostrý a perfektně vyvážený nástroj pro každodenní použití v kuchyni. Ideální volba...
PO-2500100
Japonský sashimi nůž Yanagiba s čepelí 210 mm pro precizní krájení ryb a sushi. Tradiční elegance, extrémní ostrost a plynulé řezy bez poškození vláken.
PO-2500400
Univerzální japonský nůž typu Gyuto o délce 180 mm. Ostrý, obratný a skvěle vyvážený společník pro každodenní vaření.
PO-2500900
Tradiční japonský nůž Deba 160 mm z nerezové oceli. Robustní a přesný nástroj pro filetování ryb, zpracování masa i menších kostí
PO-2500300